Brakanes Hotel – idyllisk ved Hardangerfjorden

overnatting-slider4Brakanes Hotel ligger idyllisk til ved Hardangerfjorden, i Ulvik kommune. Hotellet har en unik beliggenhet like i fjordkanten, med både fiske- og bademuligheter. Overnattingsstedet passer både til weekendreiser, bryllup og kursopphold, eller som et utgangspunkt for en aktiv ferie i de flotte naturområdene i nærheten. Brakanes Hotel har totalt 142 rom i ulike størrelser og priskategorier, med utsikt både til fjord og fjell. Det tilbys både enkeltrom, dobbeltrom og familierom, samt 2 suiter. Flere av rommene har dessuten balkong med en egen sittegruppe. Her ligger med andre ord alt til rette for en flott og idyllisk ferie.

Hotellfasiliteter

Brakanes Hotel har en egen spa-terapeut som byr på en rekke behandlinger, inkludert aromaterapi, varmstensmassasje og indisk kraniemassasje. De mer aktive kan benytte seg av hotellets badebasseng, og alle gjester har dessuten fri adgang til Ulvik Treningssenter som ligger like ved hotellet. Når sulten melder seg kan du besøke hotellets flotte restaurant der du får servert tradisjonsrik mat mens du nyter den enestående utsikten mot fjorden. Det legges stor vekt på bruk av kortreist mat, og du kan være trygg på at du får servert lokale delikatesser. Om sommeren kan du spise ute på den koselige terrassen, hvis været tillater det. Brakanes Hotel byr også på flere salonger med en avslappende atmosfære. På drikkemenyen finner du lokalprodusert drikke som kan nytes i rolige omgivelser ute i hagen, eller i nattklubben Sara & Marta.

Opplevelser i nærområdet

Ulvik er en kommune i Hordaland fylke, med omtrent 1.000 innbyggere. Kommunen strekker seg langt inn i Hardangervidda, og omfatter både Osafjorden, Ulvikfjorden og de nordligste delene av Hardangerjøkulen. Ulvik er dermed et flott utgangspunkt for en aktiv ferie i området. Administrasjonssentrum i kommunen er Ulvik, med Brakanes som sentrum. De viktigste næringene er trevare- og møbelindustri, jordbruk og turisme. Stedet har hele 4 hoteller, inkludert Brakanes Hotel.