Legg turen til Hardangerfjord Hotell

Без названия (3)Vestlandet har vakker natur å by på. Høye fjell og trange fjordarmer fører deg inn i et landskap som er unikt for Norge. Ved fjorden ligger idyllene som perler på en snor. Og enten man velger landsdelen som utgangspunkt i toppturer eller sykkelturer langs fjorden, eller man skal samle alle ansatte for jobb -kurs en helg, så egner Hardangerfjord Hotell seg utmerket. Hotellet ligger fantastisk til, ved fjorden, med kort avstand til brevandring, ekskursjoner og dansekurs dersom det måtte være ønske. Her finnes alt for en hver. Ikke nok med den fantastiske naturen, men det ligger i kort avstand fra Norges nest største by, Bergen. Her kan må få ekte norsk kultur og historie beretninger lagt ut for en samlet gruppe.

Komfort blandet med lokale retter

Som gjest på et slikt hotell, vil man være i gode hender. Det inneholder en romslig restaurant med god utsikt utover fjorden, har egen spa-avdeling med svømmebasseng og sauna, egen hage hvor man kan nyte et glass vin i solnedgangen med gode venner og kolleger, før man entrer nattklubben for en real fest ut på de små nattetimer. Etter en lang kveld kan man legge seg i deilige senger på luksuriøse rom med fasiliteter som passer de fleste.

Dagen etter vil hotellets personale ta dere med på en guidet tur for å få innblikk i viking -historie, gårdsdrift, brevandring eller andre aktiviteter dere måtte ønske.

Rekreasjon og opplevelser i samme drag

Med utgangspunkt i Øystese sin perle av et hotell, vil alle som kommer hit, få opplevelser for en livstid. Med sval bris fra Atlanterhavets Gulf -strømninger, er området fullt av frukter av alle varianter. Og kontrasten med de hvitkledde fjelltoppene gjør landsdelen helt unik i norsk sammenheng. Her kan man lade batteriene og få ny inspirasjon som kan komme godt med i ettertid.