Strand Fjordhotel i Ulvik

26107121Selv om Ulvik bare er en liten bygd innerst i en fjord, finnes det likevel flere hotell her. Strand Fjordhotell er et eksempel, og den store terrassen er velkjent. Her kan man sitte og se utover fjorden mens man nyter et godt måltid og sprudlende dråper. Ta med dine venner på en helgetur eller kolleger på konferanse. Her går man ut når solen forsvinner ned bak et fjell, og kommer ikke tilbake til rommet før solen står opp bak ett annet fjell. Strand Fjordhotel er ypperlig som utgangspunkt for en herlig ferie med avslapning og aktiviteter som er varierte og spennende.

Gode anmeldelser

Hotellet får gode anmeldelser fra de som har oppdaget det flotte hotellet ved fjorden. Som et koselig og trivelig alternativ når man er på reise, får Strand Fjordhotel gode skussmål. Ikke bare for den koselige atmosfæren, men også for den fantastiske utsikten. Og tar man turen til de nærmeste gårdene i nærheten, vil man få oppleve lokal tradisjon matlaging, håndverk og kultur. Det passer godt for både ung og gammel. Man kommer seg litt ut av komfort-sonen, og kan lære noe nytt. Gammel håndverk, måter å konservere og lage matretter på, helt ulikt fra hva man gjør i dag.

Strand Fjordhotel

Man kan fornemme den historiske susen som ligger i veggene og rommene når man kommer inn i hotellet. Det ble bygget for å losjere sultne og trette engelskmenn og nordmenn som vandret i fjellheimen i området. Og det gjør det fortsatt. Mange utlendinger finner den koselige rammen rundt hotellet som en fantastisk avkobling fra ny-moderne arkitektur. Da vil de finne landsdelen som noe helt nytt og annerledes fra de er vant med i sine hektiske og kaotiske liv rundt om i verden. Stemningen og naturen gir en frihetsfølelse og hjelper turister og besøkende å lade opp batteriene på en flott måte.