Vidunderlig på Oppheim

-file=4010B37C810248F585DD8412DC7ABEF0034726C4Hit kommer de som vil blande aktiviteter i fri natur med avslappende og helsebringende velvære. Med utsikt ut over det stille vannet, har man alt man trenger for en aktiv tur. Tar man med turskoene har man milevis med stier i fjellheimen. Og slenger man fiskestanga på skuldra, kan man få fisk til middag. En guidet tur med rafting og fjellvandring, er noe hotellet har på listen. Da kan man komme tilbake og nyte velværet som resorten har, etter en dusj og en god middag.

Oppheim Hotell og resort er nemlig klar for å ta i mot gjester fra fjern og nær. En kameratgjeng drar på tur for å oppleve rafting i herlige stryk nedover et feiende elveløp, er ikke uvanlige syn. Eller en familie som elsker friluftslivet, vil oppleve nye utfordringer med vandring i den ukjente fjellheimen. Da kan mor og far slappe av, mens barna springer rundt og leke tampen brenner.

Frisk fjelluft

Og den friske fjellufta vil få besøkende i bedre humør. Man får rensket ut slagg og stoffer som har samlet seg opp i kroppen, slik at man føler seg revitalisert når man kommer hjem. Det er godt for både kropp og sjel. Og det er nettopp kropp og sjel som Oppheim Hotell og Resort vil sette fokus på. Her skal man ikke trenge ferie for å komme seg etterpå. Men her får man tilbake energien man hadde som ung. Og drar man på vinterferie hit, vil man ha de flotteste alpinanleggene man kan tenke seg. Her er noe for alle og en hver. Det er ikke uten grunn at alle omtaler stedet som eventyrlig vakkert.

En eksklusiv opplevelse

Og glem ikke nærheten til Flåmsbanen. Den tradisjonsrike og historiske banen tar deg med på en fantastisk tur opp den bratte dalen. Med underholdning og god servering kan man nyte en opplevelse ut av en annen verden.